ZenészmagazinA Follow The Flow dala kihoz a karantén-melankóliából

Zenészmagazin | 2020. Május 14., Csütörtök 10:00

Az együttes Tavasz című száma az új kezdetekről szól, és kellő energiát és motivációt ad a hamarosan újrainduló mindennapokhoz.

 


„A Tavasz alapja még január elején született, amikor a Börzsönyben túráztam. Sétáltam az alvó erdőben, amikor a lábnyomok és a fák lassan, halkan elkezdték elmesélni a történetüket, én pedig csak figyeltem és egyre tisztábban hallottam a fülemben egy dallamot. Pár hónappal később egy új helyzetbe csöppentünk, amely mindannyiunkat inspirált a szöveg írásában” – mondta Szakács Gergő.

 

„Úgy éreztük, hogy a Tavasz 'Minden rendben lesz, ha együtt leszünk' üzenete most különösen aktuális, és többeknek nyújthat támaszt. Szeretnénk, ha a dal reményt tudna adni a hallgatóknak – nem csak most, hanem a jövőben bármikor” – tette hozzá BLR.

 

„Egy olyan számot akartunk kiadni, ami átlendít a nehézségeken, a szeretteinktől való távolléten, a magányon, a bezártságon, a bizonytalanságon. A dal végére visszatér a boldogság, a szabadság és a régi élet, és ezt kívánjuk mi is mindannyian" – foglalta össze Fura Csé.

A tavaszköszöntő dalhoz egy látványos animációs videó készült, Emil Goodman rendezésében. A videóban debütál Lara, BLR kutyája, aki rendkívüli színészi tehetségéről biztosította a rendezőt és az együttest is.

https://www.facebook.com/followtheflowofficial/

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.286975 másodperc.