Zenészmagazin3 hétvégi koncert 3 féle műfajban

Zenészmagazin | 2018. Február 20., Kedd 13:00

Ezen a hétvégén három remek koncertre kerül sor: a jazz, a blues és a latin zene szerelmeseinek ajánljuk: Falusi Mariann, Sárik Péter, ARONS LCC, Voodoo Papa és Krokodill.

 

falus_sĂĄrik.jpg

 

 

2018. március 9. 19.30, JazzLiget - Falusi Mariann & Sárik Péter, Erzsébetligeti Színház


"Dalolva szép az élet, csak el ne dzsesszük"

 

Azt mondják, ami olyan ostoba, hogy nem lehet elmondani, azt eléneklik. Ezt vállaljuk. Dallal nem lehet megoldani a gazdasági világválságot, nem lehet dalban feltalálni a rák ellenszerét és nem dal oldja meg az arab-izraeli ellentéteket. De dallal mondjuk el, hogy unlak, hogy hiányzol, hogy féltékeny vagyok, hogy nem tudok nélküled élni. Dallal mondjuk, hogy szeretlek. Mit csináljunk, ha minket csak ez az ostobaság foglalkoztat?


 

 

Aron 700x.jpg

 

 

 

  2018. március 9. 20.00, Voodoo Papa & ARONS LCC, Hunnia

 

 

Ezen az estén két nagyszerű formáció - a Voodoo Papa és az ARONS Land Cargo Co. lép színpadra.

20:30 Voodoo Papa
22:00 ARONS Land Cargo Co.

 

A Voodoo Papa Duo két multiinstrumentalista jóbarát nagyzenekari hangzást idéző, elsöprő energiájú formációja. Szert Zsigmond egyszerre szólaltatja meg a szájharmonikát egy minimál dobfelszereléssel, Fejér Simon Pál pedig akusztikus és elektromos gitárokon játszik és énekel. A fülbemászó, dallamos magyar nyelvű saját szerzemények mellett a 60-as-70-es évek Rythm & Blues csemegéiből is szívesen játszanak a muzsikustársak.

Hajba Áront a Jazzékiel egykori gitárosaként ismerheti a klubközönség, de a gitáros-dalszerző már egészen kamaszkora óta zenél különböző formációkban, jelenleg a The BlackBirds zenekarral ápolja a Beatles-örökséget. Testvéreivel alapított, korai zenekara – a No Man's Land – folkos, bluesos világát viszi tovább első szólólemeze és önálló produkciója, az ARONS Land Cargo Co. is.

 

 

 

 

Bemutatkozó vinyl kislemeze, a Homeward Bound 2016 őszén jelent meg, a dalhoz látványos, utazós videoklip is készült. Ugyanez év decemberében látott napvilágot az ARONS LCC. debütáló nagylemeze, az Always Closer Never There, és ezzel párhuzamosan a Road to Canaan című dalhoz készült animációs videó. Az LP-t a megjelent kritikák közül több az év legizgalmasabb magyar lemezei közé sorolta. A zenekar 2017-ben máris kiadta következő, Cracks and Scratches című nagylemezét, mely az Old Time R'N'R Magazinnál elnyerte a 2017-es év legjobb hazai albuma címet

Hajba Áron - gitár, ének
Hajba Imre - basszusgitár
Hajba László - dob

 

 

 

krok 600x.jpg

 

 

2018. március 10. 21.00, Krokodill Duó, BARHole Music

 

 

 

A Krokodill Duó igazi latinos, vidám hangulatot varázsol - a zenekar repertoárjában rumba, cumbia, andalító és vérpezsdítő latin-amerikai dallamok szerepelnek. Ivan Tabeira és Árkosi Szabolcs a tőlük megszokott bolondossággal remek kikapcsolódási lehetőséget ígérnek.

A koncertre a belépés ingyenes.

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.397388 másodperc.