zenesz_logo.png



A Yamaha a népszerű DTX 402 hangmodulja egy újdonságokat is tartalmazó új dob konfigurációban is megvásárolható november végétől.

 

JDTX482KUK_a_700x.jpg

 

Az új Yamaha DTX482K elektromos dob szett kezdő és haladó dobosok számára kínál olyan belépő szintű elektromos dobcuccot, ami a népszerű és jól bevált DTX402 dob hangmodult új pad konfigurációba helyezi. A DTX452K alapjaira épülő készlet azonban kiegészül az XP80 professzionális, háromzónás, szilikon ütőfelületű pergővel és a PCY95AT cintányér csomaggal. Ez a csomag egy rack rögzítőből, egy cin tartóból és egy 10”-os cin padból áll. A plusz cintányért egyszerűen a KP65 lábdob pad bemenetére csatlakoztathatjuk, és máris használható, mint beütő cin. (Természetesen más hangot is hozzárendelhetünk.)

 

 

JDTX482KUK_g 700x.jpg

 

 

 

A DTX402 hangmodul a közelmúlt legjobb dobhangjait ötvözi 10 beépített dob szettel – melyek akusztikus és elektromos hangzásokat is tartalmaznak – hogy mindenki könnyen kialakíthassa saját autentikus dobhangját. A gyári dob szettek szerkeszthetők és felülírhatók így a különféle felsőkategóriás dob mintákból válogatva könnyen összeállíthatunk saját szetteket is.

 

A DTX402-t 10 beépített gyakorló funkcióval is ellátták, pl. Song Part Gate, amivel egy adott szám kigyakorolandó részére fókuszálhatunk, Fast Blast, ami a dobütések sebességét méri,  Rhythm Gate Function, ami a dobolás legfontosabb képességét, a pontos tempótartást fejleszti. A dedikált iOS/Android alkalmazás, a DTX402 Touch segítségével élvezetesen és könnyen követhetően fejlődhetünk, pl. a Challenge Mode funkcióban beépített kísérő sávokkal játszhatunk, és amikor egy bizonyos szintet teljesítettünk, kapunk a Yamahától egy „dobos bizonyítványt”. (A DTX482 kompatibilis az ingyenes DTX452 Touch alkalmazással.)

 

 

JDTX482KUK_e 600x.jpg

 

A hangmodult USB porton keresztül összeköthetjük számítógéppel is, hogy kedvenc DAW programunkkal dolgozhassunk, de a modulon 3,5 mm-es sztereó AUX bemenet és természetesen fejhallgató kimenet is rendelkezésünkre áll. A DTX dobkarámot úgy alakították ki, hogy minél könnyebben és gyorsabban össze tudjuk állítani koncert előtt. A karám masszív, de könnyű acélból készült, és összehajtható, könnyen szállítható.

 

Technikai részletek:


DTX402 Hangmodul
3 tam pad
3-zónás XP80 pergő pad
Két cin pad kísérő tányérnak és lábcinnek
Két cin pad beütőnek
Lábcin vezérlő HH65
Lábdob pad KP65
Lábdob pedál FP6110A
Erős váz
Lábcin tartó
3 cin tartó
Dob és percussion hangok száma: 287
Keyboard hangok: 128
Dob szettek: 10
Tempó: 30 – 300 BPM
Ütemek: 1/4– 9/4-ig
Kiegészítők, kábelek, tépőzáras pántok, kulcs
PA-130, vagy annak megfelelő adapter

 

Újdonság:

XP80 3-zónás pergő pad szilikon dobfejjel
PCY95AT: extra cin pad, tartóval

 

További információk a Yamaha hivatalos viszonteladóinál.