zenesz_logo.png



Chris Coleman minden igényét szem előtt tartva a MEINL elkészítette a legendás dobos 21”-os C Squared Signature Byzance Vintage kísérő tányérját.

 

Október utolsó napjaiban jelentette be a Meinl Byzance Vintage 21" Chris Coleman C2 (C Squared) Signature kísérő tányérját. A Byzance Vintage sorozat új modellje az ünnepelt dobossal, a Meinl hivatalos elődaójával, Chris Coleman-nel szoros együttműködésben készült, és tökéletesen ötvözi azokat az jellemzőket melyeket Coleman elvár egy sokoldalú kísérő tányértól.

„Olyan cintányért szerettem volna, amit többféle dologra tudok használni, és így nem kell több kísérő tányért vinnem magammal, amikor játszom. Ez a tényér pontosan azt nyújtja nekem, amire szükségem van, meg tudok vele mindent oldani, amit szeretnék, és szépen illeszkedik a mixbe.”

A B20 bronzötvözetből kézzel kalapált tányér méretes játszófelülete tiszta, kemény magasakat tud, kialakítása pedig garantálja jól artikulált, szép verőhangot. A tányér szélén látható kerek lyukak izgalmas megjelenést kölcsönöznek a hangszernek, de nem esztétikai okokból vannak ott. A nagyobb méretű tányérok lecsengésnek és wash hangjának kezelhetőségében van szerepük, ez is azon jellemzők közé tartozik, amit Chris elvár egy jó minőségű kísérő tányértól.

 

 

B21C2R_web_detail_04 500x.jpg

 

A tányér kúpja elég vastag ahhoz, hogy bármilyen mixből kiszóljon, a kézzel kalapált kivitel pedig ütős, meleg, zenei hangzással ruházza fel. Ez a sokoldalú, mégis erőteljes tányér különleges megjelenésével, nyers, esztergálatlan felületével, intenzív hangjával bármely dobfelszerelés kivételes darabja lehet.

 

C Squared Ride - B21C2R
Sorozat: Byzance Vintage
Méret: 21"
Anyaga: B20 bronz
Karakter: Vintage / Dry
Megmunkálás: kézzel kalapált
Tájékoztató ár: 164 000 Ft

A Meinl termékek hazai és európai forgalmazója a Meinl Distribution