zenesz_logo.png



Március 11-én a Fonóban, a nagy sikerű "8 hét - nyolc digitális keverőcsalád" című program keretében ez alkalommal a Studer Vista 1 kerül az érdeklődés középpontjába. A rendezvényre a belépő ingyenes.

 

Studer_Vista_1_22_Fader_Angle_700.jpg

 

Studer Vista 1 bemutató a Fonóban

 

A hazai rádiózás, televíziózás, és a hangstúdiók életében - dacára a szocialista időknek - több évtizedes múltra tekint vissza a Studer márka jelenléte. Személyes élményeim alapján tudom elmondani, hogy mekkora áhítattal adóztunk a 70-es - 80-as években a Magyar Rádió 8-as stúdiójában betelepített 8 - majd 16 sávos Studer rögzítőnek, amire a hazai "zeneipar" a kor legjobb felvételeit rögzítette. Az első Studer keverőpultok mögé beülni, pedig óriási megtiszteltetés volt egy hangmérnök számára, és azt hiszem ma is az.

 

Legújabb emlékem, most az egy héttel ezelőtt zárult A Dal c. Eurovíziós adás kapcsán az MTVA stúdiójához köt, ahol Kappel Márton adás-keverő hangmérnök keze alatt működött egy Studer Vista 1 -es keverőpult. De ezenkívül, a világ számos stúdiójában hangmérnökök százai választották munkaeszközként a ma már legendásnak mondható márkát.

 

A Studer Vista 1 - minden túlzás nélkül -  az abszolút a prémium kategóriába tartozik, tudásával és a benne rejlő technikai lehetőségekkel, minden figyelmet megérdemel, amit megismerni egy profi szakember számára szinte alapkövetelménynek számít.

 

A lehetőség pedig most adva van! Az MPRT szervezésében sorra kerülő bemutatón - jövő szerdán a főszerep a Studer Vista 1 keverőpulté - ismerkedj meg vele, kössetek szoros barátságot.

 

( sr )

 

 

Studer_Vista_1_700.jpg

 

 

A program a Fonóban 11 órakor kezdődik, a belépés ingyenes!

 

Időpont: 2015. március 11.  11:00 – 16:00
Helyszín: Fonó Budai Zeneház (1116 Budapest, Sztregova u. 3.

 

www.audiopartner.hu