zenesz_logo.png



A legjelentősebb előrelépés a dinamikus mikrofon technológiában a Unidyne óta?

 

ShureKSM8_CompWeb 700x.jpg

 

A Shure mikrofonok a műfaj ikonikus eszközei közé tartoznak. Az SM57 és az SM58 mindenütt jelen vannak, legyen szó stúdióról, vagy színpadról. Az 55-ös modell, a klasszikus „Elvis mikrofon” a mai napig ott díszeleg számtalan fotón, weboldalon, reklámon vagy akár egy ékszeren. Ilyen előélet mellett új, a családfához illő mikrofont bemutatni nem könnyű feladat, de úgy tűnik, a Shure-nak sikerült, az új KSM8 Dualdyne modelljével.

Az iparági szabványokat komoly mérnökök alapos és precíz munkával alkotják meg. Vannak esetek, amikor egy berendezés olyan jól sikerült konstrukcióval rendelkezik, hogy tulajdonságai alapján kezdik sztenderdnek tekinteni. A Shure SM58 így lett a hangosító ipar referenciája úgy jó negyven évvel ezelőtt. Eddig. Ugyanis itt a trónkövetelő…

A világ első kétmembrános kézi dinamikus mikrofonja a legjelentősebb lépés a mikrofontechnikában az első irányított mikrofon, a Unidyne 1939-es megjelenése óta! A KSM8 Dualdyne szíve a két ultravékony membrán és a fordított légáramlás. Az eredmény, hogy gyakorlatilag megszűnt a proximity hatás, kivételes a tengelyen kívüli elnyomás, és soha nem hallott minőségű énekhang hallható EQ-zás nélkül.

A Shure Incorporated (www.shure.com) széles körben ismert, mint a világ vezető mikrofon és más hangtechnikai termékeinek gyártója. Az elmúlt több, mint kilencven év alatt a cég számtalan, kiemelkedően magas minőségű hangtechnikai berendezést fejlesztett és gyártott a professzionális területre és a mindennapi felhasználók számára egyaránt, amelyek méltán váltak igen népszerűvé és legendássá azok használóinak körében megbízhatóságuk és a termékek által képviselt értékük miatt.  

 

KSM8_N_700.jpg

 

A Shure KSM8 kapható fekete és nikkel színekben, kábeles, vagy kábelnélküli kivitelben. Jár hozzá egy stílusos párnázott tok, ami messze ellenállóbb és komolyabb, mint a szokványos Shure műbőr tok, és természetesen kapunk hozzá egy kengyelt is.

A Shure termékek kizárólagos magyarországi forgalmazója a(z) Eurhythmics Kft.