zenesz_logo.png



Az Adam Hall Csoporthoz tartozó Palmer cég bemutatta új 5 inches aktív stúdiómonitorát, a Studimon 5 referencia hangfalat.

PSTUDIMON5_1 600x.jpg

 

 

Karácsony előtt írtunk a Palmer cég nagy tudású Palmer Monicon XL aktív monitor vezérlőjéről, amivel akár keverő nélkül megoldhatjuk a monitorozás, visszahallgatás feladatait. A Palmer Monicon XL bemutatásával egy időben jelent meg a gyártó basszus reflex kialakítású kétutas aktív stúdiómonitora.  

 

Minden stúdióban alapkövetelmény a keverés pontos, a lehető legjobb dinamikával és impulzus hűséggel történő reprodukálása. A Palmer Studimon 5 referencia osztályú közeltéri stúdiómonitort biamp erősítővel látták el, a 30 W-os A/B-osztályú erősítőnek köszönhetően a kompakt kialakítás ellenére hihetetlen hangzást produkál. A Palmer Studimon 5 kimenő teljesítménye 30 W (RMS) ami akár otthoni stúdiókba, akár professzionális környezetben elegendő. A monitorokba mágnesesen árnyékolt 5 inches gumiperemes mélyhangszórót és 0,75”-os lágy dóm magassugárzót építettek, a hátsó basszus reflexnyílás pedig az optimális mélyhang visszaadást segíti elő. Az új Palmer monitor frekvencia átvitele 70 Hz-től 20 kHz-ig terjed.

 

PSTUDIMON5_7 600x.jpg

 

 

A hátsó panelen található szimmetrikus XLR és 6,3-as sztereó jack csatlakozók garantálják a zavartalan jelátvitelt, és itt került elhelyezésre a hangerőszabályzó- és bekapcsológomb is. A monitor oldalfalai rétegelt nyírfalemezből készültek, ami az érdesített fekete elő- és hátlappal együtt elegáns megjelenést kölcsönöz a hangfalaknak. A monitorok súlya mindössze 3,95 kg, 190 x 268 x 215 cm-es méretükkel lábnyomukhoz képest meglepően nagy teljesítményt és tiszta natúr hangzást produkálnak.

 

 

 

 

 

A monitorok 2020. január 15-től kaphatók az Elimex forgalmazásában 63 500 Ft/db áron.

 

Specifikáció: Elimex

Az Adam Hall Csoport termékeinek hazai forgalmazója az Elimex Kft.