zenesz_logo.png



Az LD Systems többfajta verzióban kínálja CURV 500 hordozható array rendszerét, melyből most a CURV 500 AVS W változatot mutatjuk be.

 

LDCURV500AVSW_700.jpg

 

Az első igazán hordozható array rendszer, a CURV 500 teljes mértékben testreszabható, köszönhetően a legfeljebb 4 darab egymáshoz csatlakoztatható egyforma alumínium házas szatellit hangsugárzónak, amelyek SmartLink® plug and play adapterekkel rendelkeznek. A mindössze 12x12 cm-es array elemek az LD Systems WaveAhead® technológiáját alkalmazzák, 1 darab 4”-os és 3 darab 1”-os hangszóróval, melyek mindegyike a kiváló felbontást, erőteljes megszólalást és remek arányokat szolgálja.

A 10 inches, basszusreflex kialakítású, D osztályú erősítővel felszerelt mélynyomó a CURV 500® AV szett szíve. Megtalálható benne DSP alapú többsávos limiter, rövidzár, túlmelegedés, túláram elleni védelem, valamint egy 4 csatornás keverő 16 digitális effekt presettel és Bluetooth® csatlakozási lehetőséggel. Csatlakozói combo (XLR/Jack) és Speakon kompatibilisek, M20-as menetes állványcsatlakozóval és kézre álló szállítófülekkel is ellátták. A háromféle készletben megvásárolható CURV 500 megnövelt függőleges és vízszintes lesugárzású all-in-one megoldás, és elnyerte a 2016-os German Design első díját.

 

LDCURV500AVSW_650jpg.jpg

 

A rétegelt lemezből készült aktív mélynyomót és a két alumínium öntvényből készült szatellit hangsugárzót tartalmazó CURV 500® AV szett kiválóan alkalmas minden olyan helyszínre, ahol zene szól: bárokba, klubokba, stúdiókba, sőt akár otthonunkban is megállja a helyét. Teljesítménye 380 W RMS, maximális hangnyomásszintje pedig 122 dB. Ez a rendszer – ha kell – diszkréten meghúzódik a háttértben, ugyanakkor hatásos, ütős, minőségi hangzást nyújt.

A falra, vagy mennyezetre erősítést lehetővé tévő opcionális csatlakozók segítségével a szatellit hangfalak bárhová installálhatóak a jó hangzás, vagy az elegáns megjelenés érdekében. Ha szükség van további teljesítménynövelésre, oldalanként 4, összesen 8 array szatellit láda üzemeltethető sztereó módban.

A CURV 500® AV rendszer egy keverő egységgel rendelkező mélynyomót, két szatellit sugárzót és két SmartLink™ adaptert, valamint két hangfalkábelt tartalmaz, hazai ára 259 999 Ft.  (Az ár ÁFA-t tartalmazza.) A rendszer fekete és fehér színben is kapható.

 

LDCURV500AVSW_450.jpg

 

Az LD Systems hazai forgalmazója: Elimex
Részletes specifikáció: Elimex