zenesz_logo.png



A Warwick bemutatja: RockBass Corvette Basic 8 és Rex Brown Artist Signature Modell

 

8 hĂşros 500x.jpg

 

 

Warwick RockBass Corvette Basic 8

 

A Warwick az év első felében mutatta be népszerű RockBass Corvette Basic sorozatának elérhető árú,  8 húros modelljét. A Warwick RockBass Corvette Basic 8-String teste égerfából készül, csavarozott háromrétegű juharfa nyakát ekanga csíkok díszítik, a fogólap anyaga wenge (trópusi fafajta), melyre 24 érintő került. A nyolchúros basszust aktív MEC J hangszedőkkel szerelték fel, az elektronikát négy potméterrel – volume / balance / treble / bass – kezelhetjük. A hangszer menzúrája 34”-os (864 mm) és fretless kivitelben is gyártják, ennek változatnak a fogólapja ébenfa. Az áttetsző fekete – Nirvana Black – lakkozású hangszer szerelvényei krómozottak, a hangolókulcsok és a húrláb is Warwick gyártmányúak.

 

Tájékoztató ár: 1059 EUR


Specifikáció: http://www.warwick.de/en/Warwick---Products--Instruments--RockBass--Corvette--Corvette-Basic--8-string--Features.html

 

 

 

 

 

 

W sunb 700.jpg

 

RockBass Artist Line Rex Brown

 

A Warwick Rockbass Rex Brown Artist Line modell, amely Rex Brownnal együttműködve, az ő igényeit szem előtt tartva jött létre, kizárólag négyhúros, bundozott és jobbkezes változatban kapható. A testen átmenő nyakú konstrukciójú hangszer nyaka juharfából, a teste égerfából készült, a tetőlap AAA minőségű habos juharfa. A wenge fogólapon 24 jumbo bronz érintőt találunk IFT technológiával kidolgozott bundvégekkel. A fogólapot téglalap alakú ezüst berakások díszítik, valamint egy speciális koponya alakú berakás a 12. érintőnél.

 

A gitárt aktív EMG X pickupokkal – EMG X P a nyaknál és EMG X J a húrlábnál – valamint 2 utas aktív MEC 2 elektronikával látták el. A kezelőszervek: push/pull (aktív/passzív) kapcsolós Volume, Balance, és emeletes Bass/Treble potméterek. A hangszer menzúrája 34 inches (864 mm) szerelvényei krómozottak, a hangolókulcsok és a húrláb is Warwick gyártmányúak.

 

A gitár Black Solid High Polish és Burgundy Blackburst Transparent High Polish színben kapható, tájékoztató ára 1999 EUR.

 

 

Rex-Brown-Warwick-1-700.jpg

 

Rex Brown

 

 

Specifikáció: http://www.warwick.de/en/Warwick---Products--Instruments--RockBass--Artist-Line--Reverso-Rex-Brown-Artist-Line--4-string--Features.html