ZenészmagazinItt az AR-96 Firmware V2.0

Zenészmagazin | 2017. Július 26., Szerda 13:00

A ZOOM új firmware-t és új editáló szoftvert adott ki az ARQ Aero Rhythm Track AR-96 készülékéhez.

Zoom-ARQ-600x.jpg

 

 

 

Amikor 2016 júliusában a ZOOM bemutatta az ARQ Aero Rhythm Track AR-96-ot, szembe ment mindennel, amit addig a MIDI kontrollerekről, szekvenszerekről, dobgépekről és szintetizátorokról tudtunk.

 

Az egyedi, kör alakú forma és a szemet gyönyörködtető, nyomásérzékeny padekkel ellátott kontroller gyűrű, az interaktív LED-ek a színpadi zenélés és a komponálás egy teljes új lehetőségét kínálták. A ZOOM új eszköze dobgép, szekvenszer, szintetizátor, looper, és MIDI kontroller egyben. Az alap készülék részét képező leválasztható, vezetéknélküli Bluetooth kontroller gyűrűt gyorsulásmérővel is ellátták.

 

Most, egy évvel az ARQ debütálása után a ZOOM kihozta az új AR-96 Firmware V2.0-t, ami nagyszerű új funkciókkal és továbbfejlesztett kezelőfelülettel ruházta fel az eszközt. Az új firmware támogatja a szintén most bemutatott új AR-96 editáló programot is.    

 

 

ZOOM_AR-96-Editor_700x.jpg

 

AR-96 editor

 

 

Az új firmware tovább tágítja a zenekészítés lehetőségeit, most akár saját hangmintáinkat is betölthetjük az ARQ-ba. Az új User Sample Import funkcióval egyszerűen importálni lehet a WAW fájlokat a belső szintetizátor motorba és máris szerkeszthetők a burkológörbéje és a modulációs jellemzői.

 

A kezelőfelületen és az LCD kijelzőn is módosítottak, a grafikát és a hangszerek ikonjait átdolgozták és átméretezték, hogy jobban passzoljanak a kijelzőhöz és könnyebbé tegyék a felhasználó munkáját.

 

 

 

 

 

 

Röviden nézzük meg, milyen funkciói vannak az ARQ Aero Rhythm Track AR-96-nak!

 

 

Dobkomputer

Az ARQ-val nem csak nagyszerű dob betéteket és mintákat hozhatunk létre, hanem a kontroller gyűrű segítségével élőben, hangszerként is játszhatunk vele.

 

Szekvenszer

Az ARQ teljes értékű szekvenszer, ami számítógéptől függetlenül használható. Patterneket, vagy akár komplett dalokat hozhatunk létre vele. Egyszerre maximum 33 szólam adható vissza és összesen 400 patternt lehet tetszőleges sorrendben összefűzni.

 

Szintetizátor

Az ARQ nagyteljesítményű hangmotorja 468 szemplerezett hullámformát kínál fel, melyek különböző hangmagasságokban játszhatók több paden keresztül.

 

Looper

Az ARQ-val teljesen önálló loopokat készíthetünk belső soundokból és patternekből, vagy külső hanganyag felvételével. Egyszerre akár 32 loopot lehet lejátszani és ugyanarra a tempóra szinkronizálni.

 

MIDI kontroller

A kontroller gyűrűvel vezeték nélkül vezérelhetjük MIDI képes eszközeinket. Mind a 96 pad nyomásérzékeny.

 

 

 

Fontosabb technikai adatok

 

Mintavételezési frekvencia 16-bit vagy 24-bit/44.1 kHz

Belső memória: 32 MB
TFT kijelző: színes 320x240
USB / MIDI Out
2 x 6,3 mm-es audio kimenet
2 x 6,3 mm-es audio bemenet
Auto Grip és Auto Save mód

 

Ár: 199 900 Ft
Gyártó: Zoom
Kapható: Hangszerdiszkont 

Európai forgalmazó: SoundService

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.127718 másodperc.