zenesz_logo.png



Egy videó sorozat első darabját mutatjuk be, ezúttal EMG, Fishman és DiMarzio pickup szettel szerelt ESP/LTD gitárokat hasonlítunk össze.

Az ESP/LTD gitárok európai forgalmazója, a Sound Service rendelkezésünkre bocsájtott három LTD EC-1000T gitárt, három különböző pickup szettel Mi pedig felkértük Hájer Gergőt – az Omega Diatribe zenekar gitárosát, aki amellett, hogy az ESP/LTD gitárok elkötelezett híve, hivatalos ESP Artist – hogy egy bemutató videóban hasonlítsa össze a három eltérő pickup készlettel szerelt gitárok hangját.

A videó elkészült, minden további magyarázat és részlet ismertetése helyett, nézzétek meg a videót, ami szemléletesen mutatja be a három pickup készlet viselkedését Clear, Crunch és High Gain hangzásokkal. Ha tetszik a videó, ITT tudtok feliratkozni a Zenész Magazin YouTube csatornájára.

 

 

Már készül a sorozat második része, melyben a Tech 21 különböző Fly Rig analóg multieffektjeit hasonlítjuk össze. Itt jegyezzük meg, hogy Richie Kotzen, az amerikai énekes-gitárvirtuóz is Tech 21 Fly Rig analóg pedálokat használ.

Az ESP/LTD gitárok a Blackstar erősítők, a DiMarzio hangszedők és a Two Notes termékek európai és hazai forgalmazója a Sound Service.