zenesz_logo.png



A német kábelgyártó, mindent elkövet azért, hogy termékeivel a legszélesebb igényeket is kielégítse. Az idei kiállításon már nem csak a profi stage megoldások, csoportkábelek és csatlakozók, vagy gitárjackek uralták a terepet, hanem megjelentek új hangfalkábelek, és HDMI multimédiacsatlakozók is.

 

Cordial stand Frankfurt 600x400.jpg

 

A sorban elsőként ki kell emelnünk az FRNC jelű új hangszórókábeleket, valamint a zenészek körében egyre népszerűbb Vintage sorozat gitárkábeleit, melyek hasonlóan nagymamáink vasalókébeléhez, fontott textil bevonattal készülnek, a  legkülönbözőbb színvaráiciókban.

A Cordial választékában most láttunk előszőr gyapjuszövet bevonatú kábeleket - retro dizájnnal, hozzátéve, hogy a technikai kivitelezésük viszont a legmodernebb technológiával készült és kíváló vezetőtulajdonsággal rendelkező alapanyagokból. A retro sound és dizájn napjainkban egyfajta filozófiával is párosul, amit  az élőben játszó zenészek szívesen azonosulnak, és aminek egyenes következménye, hogy például a Fender és a Vox is életre hívta régi, sikeres csöves erősítőit.

 

CORDIAL CXI PP-TWEED 600x200.jpg


Ehhez az irányzathoz csatlakozott a Cordial amikor megjelent a piacon legújabb fejlesztésével a szövetbevonatú kábelekkel, amihez korábbi gyártmányát, a Cordial CIK 122 alaptípusú, sok próbát kiállt és nagyon sikeres kábeltípusát vette alapul, és továbbfejlesztve hozta létre a Tweed sorozatot.


A CXI PP-TWEED sorozat kábelei nagyfokú flexibilitást, ergonomikus tapintást, és maximális elasztikus rugalmasságot biztosítanak a zenésznek. A kíváló technikai tulajdonságokat csak fokozni tudja, hogy a zsinór végén a Neutrik NP-2X csatlakozóit találjuk, melyek garantáltan hosszú életet biztosítanak a kábeleknek. Az új CXI PP-tweed széria gitárkábelei 6 méteres hoszzúságú eredeti kiszerelésben kerülnek forgalomba
A Cordial számtalan összekötő jack és Canon végű csatlakozóval ellátott kábelt kínál a fogyasztóknak és kereskedőknek egyaránt, akik Magyarországon a Basys forgalmazásában tudnak hozzájutni a legújabb termékekhez.(-)

 

www.basys.hu


CORDIAL CML Loom 600x300.jpg