zenesz_logo.png



A német Adam Hall csoporthoz tartozó Cameo Light pár év alatt fontos tényezővé vált a professzionális fénytechnikai eszközök gyártói között.

 

CLMB100_1_500.jpg

 

A cég kínálatában jelenleg több mint 100 innovatív LED világítási terméket, valamint a legkülönfélébb világítástechnikai eszközöket és kiegészítőket is megtaláljuk, melyeket a kis kluboktól kezdve a legnagyobb koncerthelyszíneken történő felhasználásra terveztek.

 

Most ismerkedjünk meg a Movobeam 100 mozgófejes LED gyűrűs lámpával!

 

A Movobeam 100 nagyteljesítményű ultragyors mozgófejes lámpa keskeny és jól körülhatárolt 5,5°-os fénysugarat nyújt. A központi 60 W-os Osram LED gazdag RGBW színkeverést tesz lehetővé telt elsődleges színekkel, finom pasztellszínekkel és természetes fehérárnyalatokkal. Ezt veszi körül egy RGB LED gyűrű négy függetlenül vezérelhető szegmenssel, amellyel bővíthető a látványos fényhatás.

 

 

CLMB100_2_500x.jpg

Az 1000 Hz-es frissítési frekvenciának köszönhetően a készülék kiválóan alkalmas film és TV alkalmazásokban. A két gyors és nagy nyomatékú motor segítségével a Movobeam 100 pontos és folyamatos forgásra/döntésre képes. A kényelmes konfigurációhoz 2,5”-os TFT kijelző és nyomásérzékeny gombok állnak rendelkezésre, DMX vezérléssel és remek automatikus üzemmódokkal is működik.

 

A fényerőcsökkentés négy választható görbe szerint történhet, gyors stroboszkóp és színhőmérséklet korrekció is elérhető. A Movobeam 100 kisméretű készülékházába hűtőventilátort építettek, amely segíti a megbízható működést és meghosszabbítja a LED élettartamát. A mellékelt Omega rögzítő keret számos felszerelési lehetőséget biztosít.

 

 

 

 

 

 

Fontosabb jellemzők:

 

• Ultra fényes 60 W-os Osram RGBW LED a telt elsődleges színek, finom pasztellszínek és természetes fehérárnyalatok érdekében

• Függetlenül vezérelhető négyszegmenses RGB LED gyűrű single pixel controllal

• Két nagysebességű motor a folyamatos gyors forgás/döntés érdekében

• Fantasztikus automatikus üzemmódok

• Négy választható fényerőszabályzó görbe

• Három DMX üzemmód, valamint önálló, master és slave működés

• 2,5”-os TFT kijelző, nyomásérzékeny gombok a konfiguráláshoz

• Omega rögzítő keret mellékelve

 

Specifikáció és ár: Elimex Kft – a Cameo termékek hazai forgalmazója.