zenesz_logo.png



A Schecter a napokban jelentette be új Apocalypse sorozatát, amit a 2017-es téli NAMM Show-n fognak hivatalosan a közönség elé tárni.

 c-1-alocalypse-fr-s-laying-700.jpg

 

A megalapítása óta eltelt 40 évben a Schecter Guitar Research megszilárdította előkelő helyét a világ legjobb gitárkészítő cégei között. Prémium kategóriás elektromos gitárokat, basszusokat, akusztikus gitárokat, valamint USA Custom Shop hangszereket forgalmaznak a világ több mint 150 országában.

A Schecter a napokban jelentette be új Apocalypse sorozatát, amit a 2017-es téli NAMM Show-n fognak hivatalosan a közönség elé tárni. Ahogy külalakjuk is sugallja, ezeket a gitárokat kifejezetten extrém metal zenére tervezték, a Schecter minden olyan jellemzővel ellátta ezt a sorozatot, amire egy metal gitárosnak szüksége lehet. Schecters USA Apocalypse hangszedők, rozsdamentes acél érintők, változó rádiuszú fogólap a könnyebb játék érdekében, pehelykönnyű mocsári kőris test, rusztikus szürke, a fa erezetét gyönyörűen kirajzoló felület, bizonyos modelleken Floyd Rose tremoló.

 

A sorozat 4 modellből áll:

 

 

 

 

c-1-alocalypse-fr-s-tilt_700.png

 

C-1 FR S Apocalypse

 

Ez a sorozat legjobban felszerelt modellje, Floyd Rose 1500 tremolós húrlábbal és speciális Sustainiac® pickuppal a nyaki pozícióban.

 

Test: mocsári kőris, domborított tetőlappal
Nyak: ragasztott, ötrétegű juhar-bubinga nyak, szénszálas megerősítéssel
Fogólap: ébenfa, gyöngyház háromszög berakással a 12. és 24. érintőnél
Testszegélyezés: 1 rétegű, fekete
Nyak oldalán lévő pozíció jelölők: pont alakú, világító
Menzúra: 25,5” (648mm)
Nyakprofil: vékony ’C’
Érintők: 24 Jumbo, rozsdamentes acél
Fogólap rádiusz: 12”-16” – változó
Felső nyereg: Floyd Rose 1500 Series

Nyereg szélessége: 1,625” (41.3mm)
Merevítő: kétirányú merevítő pálca, imbusz csavarral
Húrláb pickup: Schecter USA Apocalypse-VI™
Nyaki pickup: Sustainiac®
Elektronika: Hangerő, Hangszín, Intenzitás szabályzók, 3 állású pickup váltó, 2 állású Sustainiac Ki-Be kapcsoló, 3 állású Sustainiac mód kapcsoló (Fundamental-Mix-Harmonic)
Elemtartó: elem rekesz 9 V-os elemhez
Szerelvények: szatén fekete
Húrláb: Floyd Rose 1500 tremolós
Hangolókulcsok: satus Schecter
Kiskereskedelmi ára: 1 189 USD

 

 

 

 

 

 

 

c-1-apocalypse-tilt-700.jpg

 

C-1 Apocalypse

 

A sorozat legegyszerűbb kivitelű változata, Hipshot Hardtail húrlábbal szerelték fel, testen átmenő húrozáshoz. Ezen a nyaki pozícióban is Schecter USA Apocalypse-VI™ pickup található, így a kezelőgombok: 2 Hangerő, 1 hangszín (húzó-nyomó kapcsolóval), 3 állású pickup váltó. További eltérés a legjobban felszerelt modellhez képest, hogy a felső nyereg Graph Tech XL Black Tusq.
Kiskereskedelmi ára: 1 089 USD.

 

 

 

 

 

 c-1-fr-apocalypse-_700.jpg

 

C-1 FR Apocalypse

 

Megegyezik a C-1 modellel, azonban Floyd Rose 1500 tremolós húrlábbal készítik és a felső nyereg is satus Floyd Rose 1500.
Kiskereskedelmi ára: 1 119 USD.

 

 

 

 

c-7-apocalypse-7_700.jpg

 

C-7 Apocalypse

 

A C-1 Apocalypse héthúros változata, szintén Hipshot Hardtail húrlábbal készítik, a menzúrája 26.5” (673 mm), a felső Graph Tech XL Black Tusq nyereg szélessége 48 mm. Kiskereskedelmi ára: 1 199 USD.

 

További információk: Schecter Guitar Research