zenesz_logo.png



Korábban írtunk már a Focusrite Scarlett audio interfészről. A Focusrite most egy jól használható alapcsomagot állított össze, kezdők részére.

 

whole_product_shot_700.jpg

 

 

Ha nem is vagy nagyon otthon a stúdiótechnikában, azt már biztosan tudod, hogy csupán egy jó interfész nem elegendő a kezdéshez. A Focusrite megkönnyíti a helyzetet azzal, hogy összeállított egy kezdőcsomagot, amiben a legegyszerűbb – de kiváló minőségű – interfészük mellett egy gondosan kiválasztott kondenzátor mikrofon, egy professzionális fejhallgató, továbbá minden egyéb megtalálható, amivel elkezdhetünk felvételt készíteni.

 

 

A Focusrite Scarlett Solo kompakt, egyszerű interfész és egy minőségi Focusrite mikrofon előerősítőt tartalmaz, de az előlapon elhelyezett két kombinált bemenet egyaránt alkalmas vonal/hangszer/mikrofon szintű jelek fogadására is. A kondenzátor mikrofonokhoz szükséges 48V fantomtáp természetesen megtalálható rajta, csakúgy, mint a késésmentes monitorozás funkció, a direkt monitor. A fejhallgató és a master kimenet külön hangerőszabályzóval rendelkezik, az interfész a tápfeszültséget az USB porton keresztül kapja.

Az új Scarlett Solo Studio csomaggal egy nagymembrános CM25 kondenzátor mikrofont, egy professzionális, zárt HP20 fejhallgatót, 3 méter mikrofon kábelt is kapunk, továbbá elegendő szoftvert ahhoz, hogy azonnal elkezdhessük a felvétel készítését.

 

scarlett-studio-pack-shot700.jpg

 

A csomag tartalma:

Scarlett Solo 2 be/2 kimenetes audio interfész
Nagymembrános CM25 kondenzátor mikrofon, kengyellel
Professzionális HP60 zárt fejhallgató
Három méter XLR mikrofon kábel
USB kábel
Ableton Live Lite felvevő szoftver
1 GB Loopmaster hangminta kollekció
Focusrite Scarlett plugin készlet (kompresszor, zengető, EQ)
Novation Bass Station virtuális hangszerek
Steinberg Cubase 6 LE zeneszerkesztő/felvevő program

Kiskereskedelmi ára: 200 USD

Bővebben: Focusrite, Zenészmagazin