zenesz_logo.png



Laza, fergeteges, virtuóz és vidám – Sós Gábor képriportja a Berki-Sárik duó IF Cafe-beli október 30-i klubkoncertjéről.

 

BerSar3011_700x.jpg

 

A Berki Tamás – Sárik Péter duó rendszeres fellépője a budapesti és vidéki jazz színpadoknak. Ezúttal a kicsi, de annál hangulatosabb IF Café közönsége élvezhette a felszabadult és virtuóz muzsikájukat.

 

BerSar2896_700x.jpg

 
Az egy billentyű és egy énekhang felállás, teljes értékű, telt hangzással szólalt meg.

 

BerSar2799_700x.jpg

 

Remek improvizációk váltották egymást, és ha Hegyi Iván sport- és rock szakíró stílusában akarnánk fogalmazni, akkor Berki – Sárik döntetlen.

 

BerSar2608_700x.jpg

 

Sárik egy zongoraszólammal "üzent" a galériáról leszűrődő zene halkabbá tételéért, visszajátszotta az ott elhangzott melódiát.

 

BerSar2747_700x.jpg

 

Berki show-jának pedig szerves és nélkülözhetetlen része különleges sapkagyűjteménye, szinte minden számhoz külön sapka…

 

BerSar2983_400xx.jpg

 

A standard feldolgozások mellett saját kompozíciókat halhattunk a közös „Minden Délibáb” című lemezükről, de elhangzott a "No, nézd csak mindenki" című örökérvényű opus is, az est végén pedig a Búcsú blues, most is rögtönzött szöveggel aktualizálva, a helyhez és időponthoz. Nagyszerű este volt!

Fotó
Sós Gábor
photo & graphic design
https://www.facebook.com/sosdesign.hu